8 Late Night Road Trip Essentials Du skal simpelthen pakke

Jeg har set folk køre med deres øretelefoner i, men det er ikke kun farligt, det er ulovligt – du skal være i stand til at høre en sirene eller et horn. Tilsvarende børn og deres forældre også bliver fan af lydbog, og højt salg er blevet set af disse bøger. Jeg er heller ikke en stor fan af bøger, hvor der er for mange læsere. De fleste af de store forlag bruger teatralsk uddannede skuespillere, men jeg har for nylig hørt, at der er optagelser af bøger i det offentlige rum til rådighed, der læses af en computer genereret stemme! Jeg foretrækker de læsere, der er i stand til at bruge en separat og særskilt stemme for hver af de tegn, som Jim Dale gør mesterligt i alle Harry Potter bøger.

For eksempel er der en skuespiller, der læser nogle mysterier, der vedtager en stemme som fortælleren af en “film noir” type B-film, der kan være yderst irriterende efter blot et par kapitler. Der er masser af besparelser at finde på LEGO over på Amazon, lydbøger – https://www.lydbogreolen.dk/ – med 30 procent af Trolde World Tour og 38 procent fra Star Wars BOOST Droid Commander sæt. George Guidall har rekorden for at have læst de mest uforkortede bøger – over 900. Fordi han har denne form for slagkraft, får han lov til at vælge netop de bøger, han ønsker at læse.

Men se antallet af diske – han netop færdig med at læse Don Quixote, som er i to dele og er samlet 35 diske, der kører i over 40 timer. Disse klassiske fortællinger kan bringe tilbage gode minder til de gamle timere, der kan sætte pris på at lytte til sådanne historier igen eller læse, men er også et tomt lærred for en yngre generation, som kunne drage fordel af disse klassiske historier. Jeg bryder mig ikke om de optagelser, der bruger specielle effekter, især når jeg lytter i min bil. Jeg tror ikke, det er muligt at brænde en cd fra din computer til brug i din bil, medmindre din bil stereoanlæg er i stand til at afspille MP3-filer. Hent dette lydindhold i MP3- og M4B-formater. Dette kan eller ikke kan være en dårlig ting, men for en aktiv person, kan lydbogen være en Guds gave. Er der sådan noget som en gratis lydbog?

Der er apps til at downloade lydbøger, eBøger og magasin artikler og til at søge i bibliotekets samlinger eller tjekke din konto. Vidste du, at der er gratis biblioteksapps, der kan bruges sammen med din mobilenhed? Medbring din egen enhed, hvis du vil have hjælp til at downloade vores biblioteksapps. Her kan du læse vores tips til at downloade eller tage tutorial til at søge ListenNJ drevet af Overdrive. Med hensyn til at downloade lydbøger fra ListenNJ til brug i din bil, vil din bil stereo skal være i stand til at spille, hvad der er gemt på din iPod eller anden MP3-afspiller. De nyere biler er ofte udstyret med enten iPod docks eller plug-ins til at vedhæfte dine mobile enheder, men der er andre adaptere, du kan købe, der vil give dig mulighed for at høre din downloadede musik og bøger uden at skulle faktisk erstatte dit lydsystem.

Hvis du ikke kan foretage denne dato, bedes du kontakte os for at planlægge tid med en bibliotekar for at se disse mobile enheder og biblioteksapps. Hver optagelsessession tager mindst 2 timer, så du skal planlægge dine optagelsestimer, når du har nok energi. Fremskridt inden for teknologi har givet os fremragende værktøjer i den slags cd’er og iPods, der egner sig perfekt til lyd-bog. Mobile enheder kan bruge bibliotekets webside eller vores mobile webside til at få adgang til vores database ressourcer som Rocket Language Learning, ValueLine Investment forskning, Learning Express test og job forberedelse materiale, og kommer snart Universal Class tilbyder efteruddannelse klasser om emner som musik, madlavning, computerteknologi og meget mere. Den vigtigste differentiator af Google Lydbøger er, at det kun sælger lydbøger individuelt, og der er ingen grund til at betale et månedligt gebyr for at få adgang til overkommelige priser. OverDrive-medier er ikke kompatible med macOS, så Mac-ejere skal have adgang til lydbøgerne med enBrowser.

Leave a Reply

Your email address will not be published.