11FT X 8FT Capital Rektangulær In-Ground Trampolin – Grøn *** GRATIS FORSENDELSE ***

Alt fra snoede ankler til brækkede knogler kommer fra trampolin uheld. De værste skader opstår normalt, når folk går glip af trampolin og lander på jorden, det er det, der forårsager de brækkede knogler og andre alvorlige skader. Et par af disse nedbrud føre til rygmarvsskader og endda død. Ikke desto mindre, hvis du vil få en trampolin dække jeg foreslå at bruge en lille smule endnu flere penge og få en højere høj kvalitet dækning, der er helt vandtæt og solsikker. Hvis du vil få en trampolin dækning jeg foreslå at bruge en lille smule endnu flere penge og få en højere høj kvalitet dækning, der er helt vandtæt og sol bevis.

Børnene kommer uden opsyn på trampolinen. Hvis der er mere end ét barn på trampolinen se dem nøje og ikke tillader dem at komme ud af hånden. Pas på børnene hele tiden. Når vejret bliver varmt, og skolen lader ud til sommerferien, nedgravet trampolin børn over hele landet befinder sig med ekstra tid og intet at fylde deres dage. Trampolinbetræk er ofte lavet af nylon og levere vejrtilstand modstand. Når du trampolin er blevet udstyret med sikkerhedsfunktioner, er det tid til at tænke på øvelser. Mindre absorberende er bedre for en hurtig kontakt tid, men er sværere på kroppen.

Faktisk var der en tid, hvor dens regering aktivt forsøgte at afskrække turister fra at komme til sine kyster. Der er snesevis af utallige nedbrud årligt, herunder en trampolin. Der er 96 8,5 tommer fjedre og måtten er lavet med permatron. Med en kombination af en kraftig galvaniseret stålramme, længere kommercielle fjedre og Polypropylen Jump Mat kan du være sikker på at du får et kvalitetsprodukt, der vil vare i årevis. Også inspicere fjedrene på regelmæssig basis. Så meget, at når nogen hopper op og ned på en, kan de finde sig selv fremdrives overraskende højt op i luften.

Inden for et år, selv om alle, men tre af dem – Jumpin ‘Gyminy på 4275 Summer, Dixie Hopper på 1022 Whitney, og Fairgrounds Amusement Park Jump Center – havde lukket på grund af ulykker. Trampolinens maksimale vægtgrænse på 425 pund tillader flere børn, en kombination af børn og voksne eller endda to eller tre voksne at bruge bounce-overfladen på én gang. Arbejde de forskellige muskler, du ønsker ved at gøre tre sæt af 10, hvilket er relativt standard. Gør tricks bør kun ske i et ordentligt område. ‘t gøre nogen tricks som flips på en trampolin. Lad ikke børnene hoppe ud af trampolinen.

‘t hoppe på en trampolin fra en bygning eller anden genstand højere end trampolinen. Bedste brug af en 14ft trampolin Denne størrelse er velegnet til familier med små børn. Den… Har trampolin dækker og bruge dem til at opretholde integriteten af trampolin materiale. Hvis du bruger en stige. Ved hjælp af en stige til at lade dem klatre ind og ud af trampolinen. Jeg vil også gerne tilføje, da vi har haft trampolinen, vi har ikke haft nogen skader. Sørg for, at du har ting som sikkerhedsnet til at hjælpe med at forhindre skader. Som tidligere nævnt, kan og vil skader ske med trampoliner. I vil se børn banke hinanden ud forårsager skade. Dette kan øge risikoen for personskade. Det kan samtidig forårsage rådnende af pæle og måtten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.